Loading...
OVER REMON 2017-08-12T22:05:47+00:00

RÉMON DE MUIJNCK

Remon is gecertificeerd instructeur van de Wim Hof (Iceman) Methode. Vanuit zijn onderneming Mindcoolness geeft hij aan variërende groepen en organisaties workshops waarin koude, adem- en mindset training centraal staan. Nadat hij zijn bachelor Asian Trade in Amsterdam en, voor een jaar, in China had afgerond is hij aan de slag gegaan in de online marketing. Eerst voor een startup en later voor Google Marketing Solutions waarin hij dagelijks ademsessies verzorgde binnen zijn afdeling.

Als onderdeel van de WHM instructeurs opleiding behoorde intensieve koude training in Polen. Tijdens zijn tweede beklimming in Polen met Wim Hof en andere instructeurs moest men bij een temperatuur van -35°C en windstoten van 100 km/p de klim naar Mnt Snezka halverwege afbreken. “Het was een essentieel leermoment tijdens mijn training in Polen, luisteren naar het lichaam en niet op wilskracht doorzetten maar juist op gevoel je grenzen verkennen”. Dit leermoment heeft hij eens eerder opgedaan toen hij ongetraind de marathon van Rotterdam in 2016 uitliep door het praktiseren van een specifieke ademhalingsoefening.

Remon is als trainer geduldig en helder in zijn uitleg en heeft sinds zijn aanraking met de Wim Hof Methode in 2015 vele mensen zowel in Nederland als in het buitenland hierin getraind.